TV-MIS: Systém budoucnosti - vyber si, kdy a na co se chceš dívat nebo co poslouchat...

P. MUDr. Ladislav Kubíček: Než bude pozdě (unikátní digitalizovaná VHS z 5.11.01

Podařilo se nám získat opravdu unikátní videomateriál. Na internetové televizi TV-MIS.cz nabízíme k shlédnutí video s vlastním životopisem P. Ladislava Kubíčka. Nahrávku získala litoměřická diecéze a poskytla ji TV-MIS.cz ke zveřejnění. Toto video natočil pomocí obyčejné VHS videokamery nezmámý autor - asi na třebenické faře (možná někdo pozná část dveří, které jsou v záběru). V úvodním titulku je video datováno 5.11.2001 - tedy necelé tři roky před tím, než byl P. MUDr. Ladislav Kubíček na své faře v Třebenicích zavražděn. Autor toto video pojmenoval dosti prorocky: "Než bude pozdě".

P. MUDr. Ladislav KubíčekNahrávka má celkem 114 minut. K vidění je kdykoliv v růzých kvalitách včetně datového toku 1600 kb/s, který se blíží kvalitě originálu - název titulu na TV-MIS.cz je: P. MUDr. Ladislav Kubíček: Než bude pozdě.


Nahrávka je volně šiřitelná. Stejně jako většinu titulů na TV-MIS.cz je možno ji nejen přehrát, ale i stáhnout.

 

 

Zobrazeno 5088×

Komentáře

Dubnanka

Znala jsem osobně MUDr.Kubíčka 17 let a zcela zásadně ovlivnil můj život. Velmi citlivý, statečný, lidský kněz a lékař. Vřele doporučuji knížku "Až k prolití krve", kde jsou desítky svědectví lidí, kterým pomohl v různých životních situacích-zejména v rodinných problémech, v situaci, kdy lékaři nařizovali potrat atd.Byl zavražděn na své faře 11.9.2004 - za jeho vrahy, dva mladé kluky, se modlí spousta lidí - i to je škola P. Ladislava

Zobrazit 2 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio