TV-MIS: Systém budoucnosti - vyber si, kdy a na co se chceš dívat nebo co poslouchat...

Aktuální stav na našich tocích (datových)

Kolik protéká dat z TV-MIS.cz a signaly.cz a jak se tento průtok mění? V situaci, kdy TV-MIS.cz je ještě na starém serveru provozovaném společenstvím FATYM prostřednictvím apoštolátu A.M.I.M.S., kdežto signaly.cz jsou již na nové dvojicí serverů (viz článek Co má společného TV-MIS.cz a signaly.cz???), je velmi jednoduché to rozlišit a graficky znázornit aktuální stav i jeho historii. A protože host má přednost, nabízím nejdříve grafy datových toků pro něj:

Datový tok posledních 24 hodin na signaly.cz (pětiminutové průměry v Mb/s):

Graf datovýh přenosů ze signaly.cz (pětiminutové průměry v Mb/s)

Datový tok posledních 7 dní na signaly.cz (hodinové průměry v Mb/s):

Graf datovýh přenosů ze signaly.cz (hodinové průměry v Mb/s)

Největší nárůst zde byl vidět v srpnu po návratu z CSA Tábor...

Poznámka: od 17. listopadu 2007 jsme na server beta.tv-mis.cz, ze kterého dosud běžely jen signály přesunuli další weby: www.fatym.com, www.oblati.cz, www.catholic-media.org, www.milujte.se, www.amims.net, systémovou část z www.TV-MIS.cz a www.TV-MIS.com. Protože však celková návštěvnost těchto webů nepřesahuje 1000 denně (a multimediální data z TV-MIS.cz a TV-MIS.com se načítají z jiného serveru), kdežto singnály mají kolem 3000 denně, měl by graf nadále zhruba odpovídat. Trafic generovaný ostatními weby na serveru nedělá v tuto chvíli větší nepřesnost než 30 % z uvedených hodot).


A nyní naše TV-MIS.cz (grafy platí pro server alfa.tv-mis.cz, ze kterého se načítají multimediální data pro naši televizi).

Datový tok posledních 24 hodin na TV-MIS.cz (pětiminutové průměry v Mb/s):

Graf datovýh přenosů z TV-MIS.cz (pětiminutové průměry v Mb/s)

Datový tok posledních 7 dní na TV-MIS.cz (hodinové průměry v Mb/s):

Graf datovýh přenosů z TV-MIS.cz (hodinové průměry v Mb/s)

I zde bylo po návratu z CSA vidět zajímavý růst. Že by zvýšený zájem o rozsáhlou kolekci videí a audií zachycujících dřívější setkání mládeže (z archivu Sekce pro mládež ČBK), kterou nabízí  TV-MIS.cz zde: Videa a audia z akcí pro mládež (celostátní setkání mládeže, světové dny mládeže, CSA...)...

Možná vás napadla otázka: "Kam až to může růst?"
Každý ze tři současných serverů, které provozujeme je připojen vyhrazenou linkou 100 Mb/s. Takže je tu ještě rezerva. Můžete tedy TV-MIS.cz i signaly.cz navštěvovat ještě častěji. A také je všude doporučovat :-)

Zobrazeno 5846×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio